top of page
Diensten-Gradient-Lovelo-02.png

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Videocontent staat vandaag centraal. Aangezien je in onze diensten geïnteresseerd bent, weet je dat vast al. Met video kan je de aandacht trekken en engagement verhogen. Je creëert vertrouwen en kan een emotionele band creëren met je doelpubliek. 

Video van A tot Z

Gradient-streep_edited.jpg

Van script tot afgewerkte video in meerdere formaten met of zonder ondertitels. Wij luisteren naar jouw noden en ideëen en zetten deze samen om in een aantrekkelijke video die kan worden ingezet waar jij het nodig hebt.

Bij Wij Draaien kan je terecht voor video content in vele vormen. Corporate communicatie, reportages, aftermovies, geanimeerde social content,... Heb jij een idee, laat het ons weten en dan bespreken we wat wij voor jou kunnen doen.

de141e96055467.5eca7e4fa663a.png
Tips-for-Editing-Videos-Faster-Premiere-
de141e96055467_edited.jpg
black-nikon-dslr-camera-on-black-tripod-

Freelance

Gradient-streep.png

Heb je enkel nood aan een freelance monteur/cameraman, of iemand die redactiewerk en interviews op zich neemt?

Uiteraard werken wij ook op aanvraag en kunnen we ingezet worden voor externe producties. Dat kan als duo, maar even goed kan je één van ons apart inzetten.

Kostprijs video

Gradient-streep_edited.jpg

Geen twee producties zijn hetzelfde. Het is in functie van jouw boodschap dat we beslissen op welke manier we deze in beeld brengen.

 

Met of zonder drone-shots? Is de video gericht op je sociale media kanalen of voor je eigen website? Leent het verhaal zich meer tot een intiem portret of net tot een flitsende productvideo? Elk detail heeft invloed op de kracht van de video en de kostprijs ervan. 

Laat ons gerust weten wat jij visueel vertaald wil zien en dan bezorgen wij je snel een op maat gemaakte offerte.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Gradient-Kader-Rechthoek.png
bottom of page