OverOns-Gradient-Lovelo-02.png

Wij Draaien is een creatief audiovisueel duo uit het Gentse

dat jullie idee of verhaal omzet in audiovisuele content.
 

 Denk daarbij aan social media video’s,, bedrijfsreportages, aftermovies,

documentaires, testimonials, etc…

Arjan heeft een achtergrond als journalist, terwijl Jasper de technische kant voor zijn rekening neemt.

Wij zijn volledig op elkaar ingespeeld, maar bieden even goed elk apart onze diensten aan
als freeance redacteur of cameraman/monteur.

Gradient-vierkant_edited.jpg
Arjan

ARJAN

HET LUISTEREN NAAR BOEIENDE VERHALEN UIT

HET LEVEN VAN MENSEN HEEFT ME ALTIJD GEPASSIONEERD.

In het middelbaar maakten we een magazine als proefproject, aan de Universiteit van Gent leerde ik om hier als journalist mee aan de slag te gaan.

Een nieuwe wereld ging open op de redactie van Iedereen Beroemd. Als vaste kijker van Man Bijt Hond was het ontzettend leuk om in hun voetsporen te mogen treden. Mensen ontmoeten, verhalen in beeld brengen, kijkers verrassen. Met Wij Draaien hopen we hetzelfde te kunnen doen voor uw verhaal. Elkaar ontmoeten, samen een video maken en uw klanten overtuigen.

Mijn ervaring in de media loopt van familiezender Eén, over sportkanalen tot online documentaires. Ik werkte onder meer voor Fanatico (Bonka Circus), Het Gezin (Geronimo) en Iedereen Beroemd (VRT). Ik leerde er dat voor ieder verhaal een goede insteek het verschil kan maken. Met uw passie en onze ervaring, kijken we ernaar uit om binnenkort samen te mogen werken.

SAMEN BRENGEN WE

JOUW VERHAAL IN BEELD

Gradient-Streep-Dik.png

JASPER

IN EEN BEELD IS LICHT ALLES. KLEUR, CONTRAST EN INTENSITEIT. MAAR EVEN GOED GEVOEL EN EMOTIE.

Gradient-vierkant.png
Jasper.jpg

Creatieve technieker van dienst. Jasper is de vaste cameraman en monteur van Wij Draaien. Als kind experimenteerde hij al met de camera die op zolder werd gevonden om er een nieuwsuitzending of reclamespotjes mee na te maken.


Sinds 2014 leverde hij werk als monteur, cameraman of camera-assistent voor o.a.: FamousGrey, Woestijnvis, SBS, Bonka Circus en Marmalade Content. Met Wij Draaien leverden we werk op voor merken en bedrijven als Sitemanager, UGent, Flan Caramel en Servier.